Preskoči
BALONI • DARILA • DEKORACIJA • IZPOSOJA • BREZPLAČNA DOSTAVA ZA NAROČILA NAD 80€

Vračila in menjava

PRAVICA DO ODSTOPA POTROŠNIKA OD POGODBE

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v 14 dneh podjetju na elektronski naslov ali po kakšnem drugem komunikacijskem kanalu nedvomno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Potrošnik mora najkasneje v 14 dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Potrošnik vrne blago na naslov: CREATIVE VISIONS, Urška Tomaž Sirk s.p., Koroška cesta 76, 2000 Maribor. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga. 

Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. 

Potrošnik ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo. Vračilo plačila bomo opravili v 14 dneh od prejema obvestila o odstopu od pogodbe. 

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bila koriščena promocijska koda oz. koda za popust, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek, uporabniku pa se obenem vrne promocijska koda v obliki nove kode.

MENJAVA ARTIKLOV

Menjava vidno zapakiranih in nepoškodovanih artiklov je brezplačna. Po dogovoru za menjavo, potrošnik prejme nov paket, kateremu je priložena tudi GLS nalepka za vračilo artiklov. Paket je potrebno vrniti po navodilih GLS, v paketomat ali GLS dostavljalcu.