Brezplačna dostava za naročila nad 60€

Pogosta vprašanja in pomembne informacije

Pogosto zastavljena vprašanja:

Baloni niso takšne barve, kot sem naročil/a. Prozorni baloni so rumeni. Zakaj?

Baloni dosežejo svojo končno barvo, ko so napolnjeni. Barve nenapolnjenih balonov so intenzivnejše, kot barve napolnjenih. 

Nenapolnjeni prozorni baloni imajo rumeno-rjavkasto barvo, ker je to naraven lateks. Ko se balon napolni, je popolnoma transparenten.

Baloni izgledajo uporabljeni, imajo vdolbinice na vratu. Zakaj?

Baloni niso uporabljeni. Nekateri imajo vdolbinice na vratu, ki pa so normalne. Nobody is perfect, a ne? 😜 Nastanejo v proizvodnji pri izdelavi lateks balonov. Ne vplivajo na obstojnost balonov.

Moji baloni so umazani z belim prahom. Zakaj?

Baloni NISO umazani. Bel prah na balonih je smukec. Določeni baloni ga imajo več, spet drugi manj. Uporablja se za drsnost balonov, da se ne zlepijo sami ali med sabo. 

Zakaj so baloni en v drugem?

Nekateri baloni, predvsem tisti v paketih za izdelavo lokov, so dvojno polnjeni. To pomeni, da sta potrebna dva balona - en v drugem - za doseg točne končne barve. Balonov NE dobivajte narazen, ampak jih, tako kot so pripravljeni, tudi napolnite. 

Zakaj baloni s konfeti lebdijo le nekaj ur?

To opozorimo vse, ki želijo naročiti lateks balone s konfeti, napolnjene s helijem. V prozorne balone s konfeti ne moremo dati gela za daljše lebdenje, zato helij iz njih uhaja veliko prej. Prav tako jim konfeti ne delajo usluge z dodatno težo (čeprav je zelo majhna). Baloni s konfeti izpadejo najbolje napolnjeni z zrakom in tako zdržijo kar nekaj časa.