Preskoči
BALONI • DARILA • DEKORACIJA • IZPOSOJA • BREZPLAČNA DOSTAVA ZA NAROČILA NAD 80€

O nas

⎯ PARTYLAMA je moderna trgovina z baloni, darili, dekoracijo, pripomočki za zabavo, kostumi in dodatki. Ustvarjena je bila leta 2021.
 
Naša ponudba je sestavljena iz vseh produktov, ki so potrebni za različna praznovanja in dogodke - okrogle rojstne dni, otroška tematska praznovanja, baby showre, gender reveal-e, dekliščine, fantovščine, obletnice, poroke, otvoritve, ...
 
Vse izdelke dobavljamo od priznanih evropskih dobaviteljev, zato svojim kupcem nudimo kakovostno in preverjeno dekoracijo.
 
♻️ Vsi klasični lateks baloni so iz naravnega lateksa in zato biorazgradljivi. Ogromno produktov je tudi brez plastike, saj imamo veliko papirnate dekoracije in embalaže. Kar pomeni, da je velika večina naših produktov primerna za recikliranje.
 
Nakup lahko opravite preko spleta ali pa nas obiščete na Koroški cesti 76 v Mariboru, kjer imamo manjšo, a luštno trgovino. Tukaj so za osebni prevzem na voljo tudi helij baloni.
 
Smo izvajalci dekoracij na lokacijah. Po Sloveniji smo v dveh letih pripravili že več kot 1000 dekoracij. Veseli smo, da lahko na tak način sodelujemo z vami, za vaše pomembne mejnike, pa tudi z večjimi evropskimi in svetovnimi podjetji pri organizaciji njihovih dogodkov.
 
Če se za pripravo dekoracije odločite sami, pa smo vam na voljo z izposojo inventarja.
 
⎯ Naša zgodba ali kaj se zgodi, ko se združijo ekonomist, pravnica in arhitektka 🤭💗
 
Začetki Partylame segajo v leto 2018, ko smo se lotili organiziranja dveh za nas pomembnih rojstnih dni. Nato smo v letu 2019 iskali popolno dekoracijo za babyshower, ki smo jo na koncu stežka našli v tujini. Tukaj so bili še številni rojstni dnevi, praznovanja in obletnice, za katere nismo našli tistega, kar smo želeli. Spraševali smo se, zakaj takšnih stvari ni mogoče dobiti pri nas ter se vsakič poigravali z mislijo, da bi lahko mi bili sprememba, ki si jo za naše zabave in dogodke tako zelo želimo. Saj poznaš pregovor: »Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu«, v našem primeru: Bodi sprememba, ki si jo želiš videti na svoji zabavi. 🥳
 
Ideje so prešle v dejanja in naša spletna trgovina je tu! Partylama je točno to, kar smo vedno pogrešali in si želeli; vsa kjut dekoracija za posebne dogodke na enem mestu!
 
Smo mladi, kreativni in zagnani. Vaše zabave in praznovanja želimo povzdigniti na višji nivo, saj iz osebnih izkušenj vemo, da je praznovanje pomembnega dogodka dosti lepše, če mu dodamo nekaj luštne dekoracije.
 
Partylama team ✨
logo-paypal paypal